Retourneren

Onze retourtermijn is in totaal 7 dagen; 3 dagen om online retour te melden via webshop@diaanmode.nl gevolgd door 4 dagen om het item daadwerkelijk naar ons terug te zenden. De retourzending moet binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons binnen zijn. Artikelen in de Sale kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels, prijskaartjes, handtags etc. en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Artikelen worden niet geaccepteerd:

  • als ze gedragen en/of gewassen zijn,
  • beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;  
  • als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Je bent zelf verantwoordelijk voor je retourzending. Diaan Mode is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. We adviseren om het pakketje aangetekend te verzenden zodat het pakketje traceerbaar is met een track & trace code. In het geval er sprake is van een verkeerd geleverd artikel of mankement aan onze zijde, nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

Stuur het artikel samen met het ingevulde retourformulier binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling naar:

Diaan Mode
Tav retour Webshop
Markt 10
5281 AT Boxtel

Je kunt je bestelling ook retourneren in onze winkel in Boxtel. Neem in dat geval ook het ingevulde retourformulier mee.  Een item kan geruild worden tegen een ander item in de winkel. Ook kan er gekozen worden voor een tegoedbon. Het is niet mogelijk om het bedrag cash terug te geven, geld retour gaat via bankrekening.

Verwerking retour en terugbetaling
Diaan Mode zal uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten.